• Sign Up
  • Login
4,50 - 5,00 EUR - Ādas vēlmju aproce --- bez piekariņa - 4,50 EUR, ar 1 vēlmju piekariņu vai cilindru - 5,00 EUR ---- Materiāls: Ādas aukla 3mm; magnētiska aizdare ar aizbīdni -----    Piekariņus- simbolus vēl var skatīt albumā "Palīgmateriāli".

4,50 - 5,00 EUR - Ādas vēlmju aproce --- bez piekariņa - 4,50 EUR, ar 1 vēlmju piekariņu vai cilindru - 5,00 EUR ---- Materiāls: Ādas aukla 3mm; magnētiska aizdare ar aizbīdni ----- Piekariņus- simbolus vēl var skatīt albumā "Palīgmateriāli".
Sirds ir romantikas , mūžīgas mīlestības un visas cilvēces dzīvesspēka simbols. Turklāt sirds simbolizē draudzību, drosmi, romantisku attiecību un jūtu izpausmi ----------- Bruņurupucis tiek uzskatīts par vislabvēlīgāko un dievišķīgāko radījumu, kas nes ārkārtīgi lielu veiksmi. Turklāt, tas ir arī ilga mūža simbols. Bruņurupucis ir arī karjeras veiksmi nesošās ziemeļu puses sargs, tādēļ vari piekārt, piemēram, bruņurupuča attēlu savā birojā ziemeļpusē pie sienas ---------------- Taurenis - simbolizē prieku, brīvību un cerību. Leģenda vēsta, ka tauriņi nodod ikvienu vēlēšanos tālāk debesīm. Taurenis ­ metamorfoze, pārmaiņas, atdzimšana, dvēsele, mīlestība un skaistums. Pūce - kā gudrības un vieduma simbols. Aizsardzība pret ļauno, kas mums neredzams un nezināms ---------- Četrlapu āboliņš ir veiksmes simbols. Senatnē ķelti uzskatīja, ka tas palīdzēs viņiem ieraudzīt fejas, aizsargās no tumšajiem spēkiem un atbrīvos no neveiksmes. Katrai no četrām āboliņa lapiņām ir sava nozīme: ticība, cerība, mīlestība un veiksme ------------ Pulkstenis - laika pavēlnieks - simbolizē sākumu un turpinājumu, zināšanas un pieredzi, savienojot pagātni, tagadni un nākotni, kā arī dzīves jēgas apzināšanu --------------- Jūras zvaigzne – Stella Maris - Jaunavas Marijas apzīmējums. Simbolizē aizsardzību grūtos laikos, mīlestību pret augstākiem spēkiem, drošību un atdzimšanu -------------- Gliemežvāks - simbolizē mīlestību, kas jāsaudzē. Mātes mīlestību un dvēseles spēku, kas palīdz šo mīlestību nosargāt. Daudzās reliģijās gliemežnīcas simbols ir saistīts ar dievišķo -------------- Ķelta mezgli simbolizē cilvēka un dievišķā vienotību, kas dod spēku un aizsardzību. Tie simbolizē mūžīgo dzīvi un bezgalību. Daudzās senajās tautās ķeltu mezgli izmantoti kā talismani un amuleti ------------ Kuģa stūre – simbolizē spēku, un spēju stabili un droši vadīt savu “kuģi”- dzīvi, karjeru. Kā arī simbolizē mīlestību uz jūru, uz ceļošanu.