• Sign Up
  • Login
 
 
15,00 EUR - Aleks --- Melnā oniksa aproce Etno stilā --- Materiāls: Melnais onikss 6mm;  etniskas metāla starplikas 6mm, gunmetal krāsā; silikona gumija dubulta.

15,00 EUR - Aleks --- Melnā oniksa aproce Etno stilā --- Materiāls: Melnais onikss 6mm; etniskas metāla starplikas 6mm, gunmetal krāsā; silikona gumija dubulta.
ONIKSS (melnais) – paškontroles, vadoņu un cīnītāju akmens, jo spēj palielināt izturību, spēku, nelokāmību, stingrību, objektivitāti. Šis akmens spēj koncentrēt nepieciešamo enerģiju konkrēta uzdevuma veikšanai. Palīdz sadzirdēt un ieklausīties iekšējā balsī. Palīdz emocionālajam balansam, paškontrolei un stresa noņemšanai, kā arī kļūt neatlaidīgākam, pazemīgākam, ar labāku morāli, dziļākām domām un garīgo spēku. Attīra negatīvās emocijas Daudzās austrumu tautās onikss tiek uzskatīts par veiksmes akmeni, turklāt tas spēj aizsargāt no skauģiem un nelabvēļiem. Tomēr tas iedarbojas tikai, ja cilvēkam ir labi nodomi un laba sirds. Tautas medicīnā pastāv uzskats, ka onikss ārstē un stiprina pēdas, kājas, kā arī mugurkaulu. Noņem sāpes, ‘’izvelk’’slimības.